There was an attempt

Am încercat să schimb multe în legătură cu modul în care scriu (și probabil o să sesizați diferența). Datorită faptului că ,,Viața e o luptă” (R), am renunțat la a-mi mai pune gândurile pe o filă digitală. Au existat câteva încercări eșuate de a renunța definitiv la acest lucru din simplul fapt că nu aveam timpul necesar. It was a failure. M-am depărtat mult de aria mea de ,,tentativă-eșuată-de-blogger” pentru că nu cred în așa ceva. Cred în oameni care găsesc tăria necesară să se deschidă în fața oamenilor și să își exprime punctul de vedere, să povestească în articolele scrise de ei diverse experiențe sau (în cazul bloggerițelor de 14-15 ani, cum am fost și eu) să-și verse amarul dramatizând orice dezamăgire din dragoste, din simplul fapt că existau și alți oameni care treceau prin experiențe asemănătoare și, ca scriitor, îți dădea sentimentul că cineva te înțelege.

Una dintre problemele pe care le-am sesizat în ultima perioadă, de când am renunțat la a mai scrie, este acela că oamenii au uitat să îi asculte și să îi înțeleagă pe cei din jur. Dacă îți verși frustrările online ai mai multe șanse să fii ascultat de ceilalți. Bullshit. Nu asta este ce vreau să fac aici.

În decursul existenței mele (vă vine să credeți că am 21 de ani? îmbătrânesc dammit) am cunoscut atât de multe tipuri de oameni încât credeam cu tărie că nimic nu mă mai poate uimi/șoca. Evident că tot apar lucruri care determină să mi se scurt-circuiteze creierul și să privesc în gol preț de multe minute. Întotdeauna mi-a plăcut să scriu pentru că mă face să mă simt liberă.

Voi continua să scriu despre oameni – asta știu să fac ce mai bine. 

Pe curând. (urăsc replica asta dar mă lasă cu o datorie emoțională de a reveni aici și de a continua ce am început în clasa a 9-a cu Oase-n Gânduri, dar sub altă formă. Hai pa!)

P.S. There was an attempt to quit writing but I totally failed.

 

kCx2jHy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s